Egyenlítői-Guinea

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Egyenlítői-Guinea

Az Egyenlítői-Guineában eladó ingatlan

 

Az Egyenlítői-Guineai Köztársaság Közép-Afrika állam. Ez a második a legkisebb állapot a felszín tekintetében. Kamerun északon, Gabon keleti és déli határain, valamint a Guineai-öböl nyugaton fekszik.

A Malabo a főváros, és a Bioko sziget északi partján található

Ez lehet egy jó alkalom, hogy az Egyenlítői-Guineaban eladásra kerülő ingatlanokat keressünk, de nem szabad elfelejtenünk, hogy egy olyan gazdaság, amely szorosan kapcsolódik a szénhidrogén- és olajiparhoz.

Az Egyenlítői-Guineában eladásra kínált ingatlanokba a legjobb városok Malabo és Bata, amelyek azonban az utóbbi években a lakosság hirtelen növekedése miatt rendezetlen fejlődéssel rendelkeznek a lakóegységekkel. Egy másik probléma az infrastruktúra, a kommunikációs útvonalak, de a hulladék és a szennyvíz eltávolítása is.

 

A kormány az elmúlt években számos lakóegység építésére fektetett be, hogy megfeleljen a lakosság igényeinek, de jelenleg blokkolta az alapokat, ezért számos projektet fejlesztettek ki külföldi befektetők, és ez az Egyenlítői ingatlan eladásához vezetett. Guinea luxus és mindenekelőtt a turisták számára.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB